Livsstilstips: Sådan fremstår du som et godt menneske i julen

Sådan fremstår du sympatisk i julen

Julen er en højtid, hvor der er stort pres fra alle sider om at være glad, hjælpsom og positiv. Der eksisterer en forventning om at man desuden også finder sin indre filantrop frem for at støtte diverse velgørende formål. Mange danskere har dog slet ikke lyst til at hjælpe andre. Men derfor vil de stadig gerne fremstå som om de har hjertet på det rette sted. Vi har fundet nogle smarte genveje, som får dig til at fremstå sympatisk og julet, uden at det koster på hverken tegnebogen eller er svært.

 

Glemt Tegnebogen-tricket

Julen varer længe, koster mange penge. Men ikke for dig! Der findes ikke noget værre end at lægge ud for alt muligt, velvidende at det er penge man i stedet kunne have brugt på sig selv i stedet, fx kunne man have spillet online spillemaskiner for pengene. Men der er meget der skal købes i julen. Det er en god ide at “glemme tegnebogen”, når anden og rødvinen til den store aften skal finansieres. Desuden kan man gå sammen med andre om at købe julegaver, som de lægger ud for. Det virker slet ikke usympatisk og for langt de fleste ville det virke som det mest naturlige i verden. De kommer slet ikke til at fatte mistanke om, at de aldrig får deres penge igen.

Når du bruger Glemt Tegnebogen-tricket skal du naturligvis være indstillet på at konstruere et effektivt spindelvæv af løgne som du kan trække på, på længere sigt, når du skal komme med undskyldninger for hvorfor du ikke har betalt de penge du skylder.

Lav indsamlinger til velgørenhed

Julen markerer Jesu fødsel, og derfor er det nærliggende at tænke på sin næste, som en god kristen. Hvorfor ikke starte en indsamling? Du kan gå fra dør til dør med raslebøssen og indsamle skejser til flygtninge, syge, hjemløse eller lignende. Du vil fremstå utrolig sympatisk når folk ser dig på gader og stræder med raslebøssen i hånden.

Bonusinfo: Denne teknik kan også benyttes som et pengeindsamlingssystem, hvis det kniber med finanserne. Populært kaldes det for Den Velgørende Metode når man indsamler penge til velgørenhed og beholder dem selv. Hvis man vælger at bruge dette pengesystem i den søde juletid er det dumt at skilte med det, da man i så fald vil fremstå mindre sympatisk.

fortæl at du ikke køber julegaver i år som protest mod forbrugerismen

Flere og flere danskere vælger passioneret at kæmpe for diverse formål. Det kan være de kæmper for ligestilling, eller veganere som kæmper for at andre ikke skal kunne nyde en saftig bøf uden dårlig samvittighed. Der er rigtigt mange sager at bevæge sig ind i.

Du vælger selvfølgelig at kæmpe mod forbrugersamfundet, og det markerer du aktivt ved at lade være med at købe julegaver i år. Du fortæller bare folk om din holdning og så vil du helt sikkert virke sympatisk juleaften, når du ikke giver nogle gaver.

OSB: Det er her vigtigt, at holde lidt tæt med sin politiske kamp, da man i så fald stadig kan være heldig at modtage adskillige gaver på aftenen kvit og frit. Gavebods-finten kaldes dette.

Kender du flere gode måder at opretholde illusionen om at være et sympatisk menneske i julen? Del dem i kommentarfeltet!